Antoine Dechamps, tijdens zijn overwinning van de Bridgestone  eco-r Monte Carlo in de Volkswagen ID-4

Maak Kennis met Antoine Dechamps: Onze Nieuwe EV Brand Ambassador voor een Veiliger Elektrisch Tijdperk

Bij EV Blusdeken, een toonaangevend merk op het gebied van elektrische voertuigveiligheid, zijn we voortdurend gefocust op innovatie en het verbeteren van de veiligheidsstandaarden voor elektrische mobiliteit. Het is dan ook met groot genoegen dat we onze recente samenwerking aankondigen met de bekende naam in de elektrische voertuigenwereld, Antoine Dechamps.

 

Antoine Dechamps: Een Passie voor Elektrische Rally's en Duurzame Mobiliteit

Antoine Dechamps is geen onbekende in de wereld van elektrische voertuigen. Hij is de drijvende kracht achter het Rally Team ADE eco rally en een vooraanstaand lid van de Belgium VW Club. Deze getalenteerde coureur brengt niet alleen snelheid, maar ook een diepgaande betrokkenheid en passie bij duurzame mobiliteit. Zijn passie voor elektrische rally's bracht hem zelfs naar de hoogste trede van het podium in de FIA Ecorally Cup, waar hij bewees dat elektrische voertuigen niet alleen milieuvriendelijk zijn tijdens dezen spectaculaire rally van België naar Monaco.

 

Triomfen in de Wereld van E-Rally's

Antoine Dechamps heeft indrukwekkende overwinningen behaald in de FIA Ecorally Cup, met zijn kroonjuweel, de Rally Bridgestone Eco-R Monte Carlo, waar hij met zijn teamgenoten van de Belgium VW Club de concurrentie ver achter zich liet. Dit is niet zomaar een erkenning van zijn pioniersschep in elektrische rally's, maar ook een bewijs van zijn toewijding aan een milieuvriendelijke autosport.

 

Een Nieuwe Rol als EV brand ambassador

We zijn bijzonder verheugd om Antoine Dechamps te verwelkomen als onze nieuwe EV blusdeken brand ambassador. Zijn ongeëvenaarde passie voor elektrische mobiliteit en zijn indrukwekkende staat van dienst in de wereld van e-rally's maken hem de ideale persoon om onze missie te ondersteunen: het versterken van de brandveiligheid rond elektrische voertuigen.

Samen met EV Blusdeken zal Antoine zich inzetten voor bewustwording en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om de veiligheid rond elektrische voertuigen naar een hoger niveau te tillen. Zijn expertise en inzet zullen van onschatbare waarde zijn bij het bevorderen van veiligheidsmaatregelen en het verminderen van risico's in de wereld van elektrische mobiliteit.

 

Samen naar een Veiliger Elektrisch Tijdperk

Met Antoine Dechamps aan boord als onze EV Brand Ambassador, kijken we vol vertrouwen naar de toekomst. Samen zullen we ons inzetten voor het verbeteren van de brandveiligheid rond elektrische voertuigen en bijdragen aan de groei van duurzame mobiliteit.

We nodigen je uit om Antoine Dechamps te volgen op zijn reis als onze EV Brand Ambassador. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontdek meer over zijn passie voor elektrische mobiliteit via zijn website: https://www.ade-ecorallye.be

 

Bij EV Blusdeken zijn we vastbesloten om elektrische mobiliteit veiliger te maken, en samen met Antoine Dechamps streven we ernaar dit doel te verwezenlijken. Blijf betrokken bij onze initiatieven en help ons een veiliger elektrisch tijdperk te creëren. Samen gaan we verder dan ooit tevoren om elektrische mobiliteit te omarmen en te beveiligen.

Terug naar blog