brandweer die een ev blusdeken over een brandende elektrische voertuig heeft getrokken zodat het vuur geisoleerd word

Ontdek het Innovatieve EV Blusdeken concept: Brandveiligheid in elektrische voertuigen voor de mobiliteitsindustrie!

Elektrische voertuigen, de toekomst van mobiliteit, hebben een uitdaging op hun pad: brandbestrijding. Traditionele blusmethoden falen vaak bij elektrische voertuig branden. Gelukkig komt het opwindende EV blusdeken concept om de hoek kijken, gebaseerd op doorgewinterde best practices en intensieve live tests. Speciaal ontworpen voor lithium branden en in plaats van de one-size-fits-all benadering, begrijpen we dat elke EV-brand een eigen aanpak vereist.

Het traditionele blussen met water of schuim is niet langer voldoende bij EV brand, maar het EV blusdeken concept biedt een revolutionaire oplossing om schade te minimaliseren.

Waarom kies je voor het EV blusdeken concept?

Elektrische voertuig branden zijn een groeiend probleem dat dringend aandacht behoeft. In noodsituaties, of je nu op een veerboot zit, in een parkeergarage staat, of op een drukke straat bent, is het snel weghalen van het voertuig of het vinden van een water dompel container geen gemakkelijke taak. Hier komt het EV blusdeken concept te hulp.

Ons blusdeken is ontworpen om het vuur wat ontstaat bij een lithium brand te isoleren en te controleren. Leg de lithium-ion branddeken over het brandende EV-voertuig en zie hoe het zuurstof afsnijdt en de lithium brand onder controle houdt totdat professionele hulp arriveert. Het EV blusdeken is een onmisbare tool om elk elektrisch voertuig veilig te stellen, waar dan ook.

De stappen van het EV blusdeken concept:

  1. Bel onmiddellijk de hulpdiensten bij een EV-brandincident.
  2. Neem onze speciaal ontworpen EV blusdeken met twee personen bij de hoeken.
  3. Trek het deken over het brandende voertuig zodat het volledig is bedekt.
  4. Zie hoe het vuur de toegang tot zuurstof wordt ontzegd, geïsoleerd en gecontroleerd.
  5. Wacht op professionele hulp om de auto veilig te verwijderen of onder te dompelen in een dompelcontainer.
  6. Overweeg het gebruik van meerdere EV blusdekens, tijdens het wachten op de hulpdiensten. Om omliggende voertuigen te beschermen tegen eventuele brand schade.

 

Bescherm jezelf tegen lithium branden en maak de wegen veiliger met het EV blusdeken concept. Bent u geïnteresseerd om dealer te worden of wilt u meer informatie over de EV blusdeken die in te zetten is bij lithium brand u kunt altijd contact met ons opnemen!

Terug naar blog