Verhoog uw veiligheid met onze geavanceerde brandoplossingen voor EV's

Welkom in onze exclusieve zakelijke omgeving, waar veiligheid centraal staat. Of u nu de bewaker van de veiligheid bent in uw bedrijf, door het snel evoluerende domein van elektrische voertuigen (EV's) navigeert, of op zoek bent naar het ideale inkoopkanaal voor EV brandveiligheid oplossingen, u begrijpt waarschijnlijk het belang van geavanceerde brandbeveiliging in deze snel veranderende sector.

Bij EV blusdeken hebben we er onze missie van gemaakt om uw EV ervaring te versterken. Als pioniers in EV brandveiligheid begrijpen we de unieke uitdagingen en risico's die gepaard gaan met elektrische voertuigen. Onze missie is eenvoudig maar van het grootste belang: het beschermen van mensen, eigendommen en het milieu in het geval van een elektrische brand die giftige dampen en gevaarlijke vloeistoffen kan vrijgeven.

Onze producten en diensten

EV blusdekens

De EV blusdeken is een van 's werelds meest extreme branddekens, met trots vervaardigd in België. Traditionele schuim- of op water gebaseerde brandblussers schieten tekort bij lithium accu branden, maar de EV blusdeken handelt binnen enkele seconden door de vlammen te smoren. Het kan een lithium - ion batterij brand veilig isoleren en blijft milieuvriendelijk, waardoor de afgifte van giftige dampen en schadelijke vloeistoffen wordt verminderd.

Onze EV-branddeken is ook ideaal voor locaties met lithium accu's, waaronder parkeerfaciliteiten, garages, de auto-industrie, de fiets-industrie, batterijen voor zonne-energieopslag en meer.

F-500 brandblusser

De F-500 brandblusser is een innovatieve oplossing die in staat is om vaste stof en vloeistof gebaseerde branden te bestrijden met minimale nevenschade. Het is compatibel met verschillende brandklassen en dient als een essentieel hulpmiddel voor het blussen van lithium accu branden.

Deskundig advies

Ons team van experts staat klaar om u deskundig advies te geven over brandveiligheid voor elektrische voertuigen. We helpen u bij het kiezen van de juiste brandveiligheidsapparatuur en bij het ontwikkelen van een effectieve veiligheidsstrategie.

Waarom EV blusdeken?

Kwaliteit, betrouwbaarheid en certificering

Onze producten worden geleverd met de benodigde certificaten (MPA, Efectis). We werken uitsluitend samen met erkende laboratoria voor brandproeven die zijn uitgerust met geavanceerde technische testfaciliteiten, waardoor we aan de eenvoudigste en meest complexe eisen kunnen voldoen.

Innovatie

Bij EV blusdeken werken we voortdurend aan innovatieve oplossingen voor een brede industrie. In elk denk- of productieproces staan twee woorden centraal: uw veiligheid.

We volgen voortdurend de nieuwste internationale technologieën voor de ontwikkeling van nieuwe brandbestrijdingstechnologieën voor EV's.

Een vertrouwd begrip in een veeleisende sector

Elke dag werken we als bedrijf aan onze missie om aanzienlijk bij te dragen aan brand en arbeidsveiligheid op locaties met lithiumbatterijen, waaronder parkeerfaciliteiten, garages, de auto-industrie, de fietsindustrie, fabrikanten van batterijen en de recyclingsector.

Bij EV blusdeken streven we naar klant tevredenheid. We bieden uitstekende klanten service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat aan uw brandveiligheidsbehoeften wordt voldaan.

Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden, mogelijke samenwerkingen te bespreken en de informatie te verstrekken die nodig is voor een succesvolle samenwerking.

Neem gerust contact met ons op via de chat of de onderstaande contactknop voor advies op maat, door één van onze experts bij u uit de regio.

Beveilig uw elektrische voertuig vandaag nog en geniet van gemoedsrust!